Entertainment

U bent hier: Home » Entertainment

Food and Music

Via een samenwerking met de Hofmeester uut Drenthe en E-made Producties kan nu ook uw gelegenheid worden uitgebreid met entertainment.

Dit entertainment kan bijvoorbeeld een thema-avond zijn in Las Vegas stijl met een optreden van een zanger die nummers zingt van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin, Elvis en Tom Jones, of een Country thema, waarbij live countrynummers ten gehore worden gebracht.
Ook een fifties-avond of gewoon een gezellig optreden met een all-round zanger behoort tot de mogelijkheden.

Naast het bovenstaande kunnen we ook de feestvreugde verhogen met een gezellige karaoke-avond. Laat uw gasten en uzelf gezellig kiezen uit een keur van nummers en zing ze allemaal mee!

U ziet het; uw gelegenheid kan op alle mogelijke manieren worden opgeluisterd met het juiste entertainment. Met bovenstaande mogelijkheden, maar natuurlijk kunnen we het entertainment ook aanpassen aan uw specifieke wensen. Neem gerust eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

U zult merken dat een avond met De Hofmeester uut Drenthe en E-made een unieke zowel culinaire als gezellige avond zal opleveren!
Voor meer info en/of prijzen kunt U contact opnemen met De Hofmeester uut Drenthe.